Informatiedag Bevallen@Rijnstate op zaterdag 11 april

Foto: Rijnstate

REGIO – Zwangere vrouwen en hun partners die zich goed willen voorbereiden op de bevalling, kunnen op zaterdag 11 april terecht in Rijnstate Arnhem voor Bevallen@Rijnstate. De informatiedag van de afdeling Verloskunde van Rijnstate over bevallen in het ziekenhuis. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er een uitgebreid programma met presentaties, rondleidingen en een kraampjesmarkt. De toegang is gratis.

Goede voorbereiding
Tijdens de informatiedag Bevallen@Rijnstate op zaterdag 11 april worden er drie presentaties aangeboden: ‘een medische bevalling in Rijnstate’, ‘wat kun je allemaal verwachten bij een bevalling’ en ‘pijnbestrijding, de mogelijkheden en risico’s’. De presentaties worden meerdere keren per dag gegeven. Daarnaast staan lactatiekundigen klaar om alle vragen over borstvoeding te beantwoorden. Een uitgebreid tijdschema van de presentaties is te vinden op www.rijnstate.nl/bevallen

Gedurende de hele dag zijn er in kleine groepen rondleidingen op de verloskamers (mits de drukte op de verloskamers dit toestaat). Op de begane grond van Rijnstate Arnhem is een kraampjesmarkt met een kraam van de afdeling Verloskunde en een aantal lokale bedrijven: Daan’s foto’s, Met muisjes babykleding, Fair and cute babyproducten, Gipsbuikje, Food4balance, Dibbes babyborden, Liemers Care, kinderopvang Rijnkabouter, Chiropro (chiropractie), Nic-Zen (zwangerschapsyoga), Spreng coaching, Drukkerietje (geboortekaartjes), Ik draag mijn kindje en Dartels kraamcadeautjes.

Gewoon binnenlopen
Aanmelden is niet nodig. Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 16.00 uur binnenlopen op een tijd dat het hen schikt en de presentaties bijwonen die voor hen interessant zijn.

Informatiedagen in 2015. Voor 2015 staan de volgende informatiedagen gepland:

  • 13 juni 2015
  • 5 september 2015
  • 21 november 2015

Voor meer informatie zie: www.rijnstate.nl/bevallen

Rijnstate is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Onze kwalitatief hoogwaardige en veilige ziekenhuiszorg is altijd dichtbij voor alle inwoners van de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Rijnstate is met circa 5.500 medewerkers de grootste werkgever van de regio.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen