Bommel’s eten en drinken in de Emmastraat te Velp

VELP – Wellicht kende u het al, “Kleur eten & drinken”. Maar vanwege een claim op het merk Kleur eten & drinken, zijn de eigenaren genoodzaakt de handelsnaam te wijzigen naar Bommel’s eten & drinken.

Bommel's eten & drinken 2“Bommel’s” geeft de oorsprong van het pand, de Vleeschhouwerij aan de Emmastraat van Velp en een plek waar gezellig gegeten en gedronken kan worden, een hele speciale dimensie. In Bommel’s kunnen mensen gemoedelijk tijd doorbrengen waarbij kwaliteit, gezelligheid, passie én plezier centraal staan. Gerechten die op de kaart staan, worden eerlijk, stoer en ambachtelijk bereid en uitgeserveerd.

Bommel's eten & drinken 4Geheim
Één van de geheimen van Bommel’s, is “de Pekelkelder”, het restaurant heeft naast eten en drinken en gezellig samenzijn, namelijk nog een functie. De vroegere Pekelkelder kan ook gebruikt worden voor besloten feestjes en partijen, maar biedt ook de mogelijkheid tot Private Dining. In deze ruimte waant u zich, gedurende elk evenement, partijtje of zakelijk diner, even in Portugese sferen.

U bent van harte welkom!
Bommel’s is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Brent en Cees nodigen u van harte uit om te komen Bommelen in Bommel’s.

Bommel’s eten & drinken
Emmastraat 14 | 6881 ST Velp | 026- 3647274 | [email protected] | www.bommelsetendrinken.nl | https://www.facebook.com/bommelsetendrinken.nl

Bommel's eten & drinken 5

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen