Start zwemvierdaagse Rheden goed verlopen

Foto: PFC Rheden

RHEDEN – Maandag is de zwemvierdaagse in het zwembad in Rheden van start gegaan. Een goed begin van een mooie week, aldus de organisatie.

PFC Rheden, de vereniging die de zwemvierdaagse organiseert, is tevreden met de start. “Er zijn vandaag circa 135 kaarten verkocht, en dit zullen er nog wel meer worden” aldus de organisatie. Ook op dinsdag kunnen er nog kaarten worden gekocht door de mensen die besluiten de maandag niet mee te zwemmen. Inschrijven kost €7,50 en kan bij de ingang van het zwembad.
Het weer was niet geweldig. Het was gelukkig wel droog maar lage temperaturen zorgde soms voor rillende badgasten. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ondanks de niet zulke hoge temperaturen hebben de mensen wel veel plezier beleefd op deze eerste dag. “En daar gaat het om!”
Nieuw zwembad
Dit was de eerste dag van de zwemvierdaagse in het vernieuwde zwembad in Rheden. Er is wel te merken dat er een stuk van het zwemwater weg is. “De banen die gezwommen worden zijn nu dus korter. Daarom proberen ze iedereen te motiveren om twee keer te zwemmen. Niet alleen om de afstand te halen, maar vooral omdat zwemmen hartstikke leuk en ook gezond is.”
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen