De reünie van Dr. Ariensschool/KSA Arnhem gaat niet door

Foto: Dr. Ariensschool

DIEREN – Zin om eens bij te praten met je vroegere klasgenoten, je eerste liefde weer in de ogen te kijken of herinneringen op te halen met verloren vrienden? Kom dan naar de reünie van Dr. Ariensschool/KSA Arnhem en zijn opvolgers.

Op zaterdag 26 september 2015 wordt er voor de 2e keer een grote reünie georganiseerd voor oud leerlingen van de Dr.Ariensschool/KSA Arnhem en zijn opvolgers. Aanleiding voor de reünie zijn de diverse verzoeken om na het grote succes in 2007 wederom een reünie te houden met nog meer oud leerlingen. De reünie kan weer een geweldig succes worden als jullie, onze oud-leerlingen en, oud-medewerkers van de Dr. Ariensschool, aanwezig kunnen zijn.

1982-1983

Aanmelden
De reünie vindt plaats in Ontmoetingskerk Admiraal Helfrichlaan te Dieren, en zal starten om 10:00 uur en duren tot 17:00 uur. De kosten voor deze dag zijn 12 euro inclusief onbeperkt koffie en/of thee over te maken op rekeningnummer NL37INGB0003849284 ten name van L. Verschuur onder vermelding van Reünie je Ariensjaar en indien van toepassing je meisjesnaam. Verkrijgbaar in de zaal zullen zijn broodjes kaas en/of ham soep frisdrank en licht alcoholische dranken, net als in 2007 is het leuk als je wat hapjes, cake, stokbrood of een andere kleine versnapering. meeneemt.

Mocht je na inschrijving verhinderd zijn en je meldt dit vóór 1 juni 2015 dan restitueren we het inschrijfgeld. Daarna is restitutie om organisatorische redenen niet meer mogelijk.

1970

Op zoek naar oud-leerlingen en –leerkrachten
De organisatie probeert zo veel mogelijk potentiële reünisten te informeren via allerlei kanalen om ze erop te attenderen dat er een reünie georganiseerd wordt van hun oude school. Helaas komt het voor dat we via onze kanalen sommige mensen toch niet kunnen bereiken. Daarom vragen wij je om het nieuws zoveel mogelijk rond te vertellen, indien mogelijk met behulp van Twitter, Facebook, LinkedIn en Schoolbank. Probeer alle oud-klasgenoten en (oud)-collega’s op te trommelen om gezamenlijk naar de reünie te komen.

Ken je mensen die nog van niets weten? Wijs hen dan op onze FB pagina Leoverschuur Ariensschool, ‘Zegt het Voort’, ‘Zegt het Voort’.  Inmiddels hebben we al ruim 400 oud-klasgenoten teruggevonden waarvan 360 zich op onze FB hebben aangemeld. Op deze FB pagina kun je ook meer dan 500 foto’s van vroeger terug vinden.

1974

Voor vragen of opmerkingen over de reünie kan men contact opnemen met Leo Verschuur via e-mail: [email protected]

De organisatie heeft er zin in en hoopt jullie allemaal te mogen verwelkomen op zaterdag 26 september 2015!

1974-1 klassefoto 1 klassefoto leerkrachte 1979

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen