Nieuwe activiteiten in Gelrepas aanbod meimaand

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – In de maand mei zijn er een aantal nieuwe activiteiten te vinden in het aanbod voor inwoners die over de Gelrepas beschikken. Ze worden opgenomen in het programma-aanbod van mei.

De wonderlijkste plek van Nederland: De Spelerij/Uitvinderij in Dieren
In een open plek aan de rand van het bos kunnen kinderen de hele dag actief spelen en ontdekken. Het is een creatieve plek voor jong en oud.

De Spelerij is een werkplaats, atelier en tentoonstellingsruimte tegelijk. De speelobjecten zijn gemaakt van gebruikte materialen. Ze bevatten mechanieken, die de kinderen zelf in beweging kunnen zetten. In de werkplaats De Uitvinderij kunnen kinderen zelf objecten en kunstwerken maken met echte machines.

Op vertoon van je GelrePas 2015 en tegen inlevering van coupon 60 is een dagkaart gratis voor pashouders tot 18 jaar. Pashouders van 18 jaar en ouder betalen op vertoon van hun GelrePas 2015 en tegen inlevering van coupon 61, slechts € 5,00.

Contactpersoon mevr. Geurtz, dir., 0313 – 413 118 www.spelerij.nl [email protected]

Een gezellig uitje: Gratis jaarabonnement van de Dierense speeltuin
Met het hele gezin naar de Dierense speeltuin. Koop nu een familie jaarabonnement van de Dierense speeltuin. Dit abonnement kost normaal € 25,00 maar is nu gratis voor houders van de GelrePas.

Download het inschrijfformulier op www.dierensespeeltuin.com (onder lid worden), en lever het ingevulde formulier in bij de speeltuin op vertoon van uw GelrePas 2015 en tegen inlevering van coupon 56. De pasjes voor de speeltuin krijgt u daarna thuisgestuurd.

Heeft u geen printer kom dan langs bij de kassa van de speeltuin. Inschrijven kan uiterlijk tot en met 31 mei 2015.

Contactpersoon mevr. Kapel, Sonja Kapel, 0313 – 420 419, doordeweeks tussen 18.00 uur en 20.00 uur e-mail: [email protected] www.dierensespeeltuin.com
Kijk voor meer informatie over de Gelrepas op: http://www.arnhem.nl/Wonen_en_leven/Werk_en_Bijstand/GelrePas

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen