Posbank6x6 haalt weer €5000,– op

RHEDEN – Voor de 5e keer op een rij werd op 25 april het Posbank6x6 evenement georganiseerd. Bij deze jubileumeditie werd volgens de eerste schattingen ongeveer €5000,– opgehaald. Op deze dag sportten ongeveer 200 deelnemers tegen kanker.

Wederom werd er ondanks het miezerige weer, heel goed gepresteerd. Er waren weer veel deelnemers uit de gemeente Rheden, maar ook weer velen die van buiten de gemeente toch weer mee doen aan dit evenement. Eenieder met een eigen reden om mee te doen.

De organisatie is wederom zeer tevreden met het resultaat, hopelijk is het weer in tegenstelling tot de afgelopen 2 jaar het aankomend jaar beter.

Er kon mee gedaan worden op diverse onderdelen:

  1. Voor de fietsers de beklimming en afdaling vanaf de posbank naar beneden en weer naar boven op de Schietbergseweg, Het ultieme doel was 6 x 6 = 36 keer op en neer.
  2. Voor hardloopliefhebbers was er een afwisselende trailrun uitgezet door heide, zand en bos. Er kon gekozen worden uit een afstand van 6 of 12 km.
  3. Voor wandelliefhebbers was er een mooie, afwisselende route uitgezet door bos, heide en zand.
  4. Natuurlijk konden kinderen ook weer zo vaak als mogelijk een parcours rennen in de kidswalk.
  5. Voor kinderen die niet van rennen houden was er een avontuurlijke natuurontdekkingstocht uitgezet, met onderweg, leuke en leerzame natuuropdrachten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen