Maarten Pijnenborg neemt afscheid van March en Showband Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl, Wouter Rijnbende

RHEDEN – Na 18 jaar trouwe dienst is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen March & Showband Rheden en haar dirigent Maarten Pijnenborg. In de periode dat Pijnenborg aan de vereniging verbonden is geweest heeft hij altijd vol betrokkenheid, inzet en muzikaliteit met de muzikanten gewerkt.

Onder zijn bezielende leiding zijn ook vele successen behaald. Meerdere malen is de vereniging Nederlands Kampioen geweest, voor het laatst in 2013. In datzelfde jaar werd een zilveren medaille gehaald in de world division op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

March & Showband Rheden is uitgegroeid tot een volwaardig showkorps, dat graag gezien wordt op de taptoevelden.

2015-04-27 MSRAfscheid Maarten Pijnenborg 004

Aansluitend aan de generale repetitie voor de nieuwe show “Symphonica in Rosso” nam het korps afscheid van Pijnenborg. Namens het bestuur werd Pijnenborg toegesproken door voorzitter Mario Enklaar. Van alle leden ontving Pijnenborg een persoonlijk aandenken en een gezamenlijk cadeau.

Tijdens Koningsdag beleefde het nieuwste showproduct Symphonica in Rosso haar première. Tezamen met het instructieteam heeft Pijnenborg een volwaardig showproduct afgeleverd en de goede eerste uitvoering vormt dan een kroon op zijn werk.

2015-04-27 MSRAfscheid Maarten Pijnenborg 002 2015-04-27 MSRAfscheid Maarten Pijnenborg 003 2015-04-27 MSRAfscheid Maarten Pijnenborg 005

 

 

Kijk voor de première van Symphonica in Rosso bij de Taptoe in Veenendaal naar:

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen