Openluchtzwembad de Hangmat Rheden genomineerd als “Zwembad van het Jaar”

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Zwembad de Hangmat in Rheden is genomineerd tot zwembad van het jaar in de categorie Openlucht zwembaden.

Sportbedrijf Rheden is hier natuurlijk heel erg blij mee en hoopt veel stemmen te krijgen voor het geheel gerenoveerde zwembad in Rheden.
Mensen kunnen stemmen op www.zwembadvanhetjaar.nl
Verkiezing voor Openlucht Zwembaden
De 5e editie van de Zwembad van het Jaar Verkiezing kent wederom een aparte verkiezing voor Openlucht Zwembaden. Ze zijn niet namelijk totaal niet te vergelijken met Binnen- en combibaden en verdienen aparte Awards. De stemronde voor de Openlucht Zwembaden begint op 16 juni 2014 en duurt tot en met 31 juli 2014. In iedere provincie is er dan een winnaar met de meeste stemmen en een winnaar met het beste gemiddelde cijfer.
 
Deze zwembaden strijden in de korte Finaleronde om de Landelijke Titel “Openlucht Zwembad van het Jaar”. De finaleronde loopt van 6 augustus 2014 tot en met 27 augustus. Een zwembad heeft minimaal 100 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen