Sportdorp Velp schonk een duofiets aan Innoforte en aan Buurthuis De Poort

VELP – Sportdorp Velp schonk afgelopen donderdagmiddag 28 mei een duofiets aan Innoforte en aan Stichting Buurthuis De Poort.

Geen keuze
Tijdens de beursvloer van Sportdorp Velp eind januari, kon iedereen inschrijven voor superaanbiedingen. Een van deze superaanbiedingen was een duofiets. Innoforte en Buurthuis de Poort gaven beide aan erg geïnteresseerd te zijn. Omdat Sportdorp Velp niet kon kiezen tussen deze twee, is de gratis duofiets naar hen beiden gegaan.

Donderdagmiddag om 15.00 uur was het dan zover en overhandigde No Sijben van Sportdorp Velp de Duofiets in het restaurant van het Lorentzhuis aan Innoforte en de voorzitster van Buurthuis De Poort.

Op deze bijzondere fiets kunnen twee personen naast elkaar fietsen. Voor mensen die moeilijker ter been zijn is dit een ideale uitkomst om van de mooie omgeving van Velp te kunnen genieten. De hoofdbestuurder van de fiets neemt het sturen en trappen voor zijn rekening, geholpen door elektrische ondersteuning. De passagier zit er naast en heeft zo ook goed zicht waar de tocht naar toe gaat.

De fiets is naast Innoforte en het wijkcentrum ook beschikbaar voor inwoners van oud Velp Zuid. Zo kunnen mensen die slecht ter been zijn, toch rondkijken in Velp-Zuid waar de fiets een graag geziene verschijning is.

Meerdere bewoners van het Lorentzhuis en mensen van het buurthuis waren aanwezig bij de officiële ingebruikname van de duofiets in het restaurant. Natuurlijk werd er gelijk gereden met de nieuwe fiets als eerste door de directrice van Innoforte samen met een bewoner van het Lorentzhuis en hierna volgenden nog verschillende ritten van belangstellenden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

'

Reacties

gallery
56780
Duofiets voor Innoforte en Buurthuis De Poort!
VELP – Sportdorp Velp schonk afgelopen donderdagmiddag 28 mei een duofiets aan Innoforte en aan
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/56780/sportdorp-velp-schonk-een-duofiets-aan-innoforte-en-aan-buurthuis-de-poort/
2015-05-29T12:53:34+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2015/05/Rijnstraat-28-5-15-000.jpg
Buurthuis De Poort, Duofiets, Innoforte
Nieuws