Veterinnen MHC Dieren kampioen!

Foto: MHC Dieren

DIEREN – Op de laatste competitiedag van dit seizoen is het veterinnenteam van MHC Dieren kampioen geworden in de 1e klasse!

De veterinnen hockeyden deze middag op karakter tegen Upward en wonnen de wedstrijd met 6-2 terwijl ze al gehoord hadden dat hun regelrechte concurrent Nijmegen verlies had moeten incasseren op Apeldoorn. De ‘vets’ van Dieren staan verdiend op de 1e plek. Het team heeft immers in totaal 95 doelpunten gescoord; een recordaantal.

Ondanks de vele blessures en ander leed dat het team dit jaar kende, worden deze dames gedreven door vriendschap en passie èn is het kampioenschap een mooi resultaat van hun gezamenlijke inzet. Het hoogtepunt van dit team was de 6-daagse ski-trip naar Les Gets afgelopen winter.

Na de huldiging door de voorzitter heeft het team met de nodige versnaperingen op SuperSunday het seizoen afgesloten. In welke klasse het team volgend jaar gaat spelen is nog niet bekend. Promoveren naar de hoofdklasse is niet iets wat de dames per se ambiëren want gewoon een leuk potje hockey en gezelligheid op de zondag staat nog steeds bovenaan!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen