Joris Lindner uit Doesburg valt in de prijzen met Monuta-verzekering

Foto: Monuta Dieren

DOESBURG – Joris was tot zijn 18e verjaardag gratis meeverzekerd op de Monuta-uitvaartverzekering van zijn ouders. Nu hij 18 is geworden, werd het dus tijd voor een eigen verzekering, vonden ook zijn ouders.

Leuke bijkomstigheid, Joris won € 250,- aan VVV bonnen en Ans Stoffels uitvaartverzorger van Monuta overhandigde de prijs in de vorm van waardebonnen op woensdag 10 juni aan Joris.

Met een uitvaartverzekering van Monuta zijn kinderen tot hun 16e of 18e jaar gratis meeverzekerd. Als de verzekering verloopt is het verstandig om tijdig een nieuwe, eigen uitvaartverzekering af te sluiten. Alhoewel de meeste jongeren weinig bezig zijn met het onderwerp. Jongeren tussen de 16 en 18 jaar staan meestal zorgeloos in het leven.

Ze worden steeds zelfstandiger en houden zich bezig met school of studie en vrienden, maar meestal niet met uitvaartverzekeringen. Terwijl het toch belangrijk is om hier over na te denken. Om jongeren te prikkelen om na te denken over het nut van een uitvaartverzekering, verloot uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta ieder kwartaal een prijs onder jongeren die niet langer zijn meeverzekerd op de polis van hun ouders en die een eigen uitvaartverzekering afsluiten bij Monuta.

Na hem de VVV bonnen te hebben uitgereikt vertelde Joris dat hij een opleiding in de ICT aan het volgen was en dat hij een videokaart nodig heeft voor zijn computer, dus een mooie bijdrage voor zijn opleiding en toekomst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen