41e Gelderse jaarmarkt te Dieren op 4 juli

Foto: Gelderse Jaarmarkt Dieren

DIEREN – Zaterdag 4 juli a.s. zijn er weer tal van activiteiten op en rondom winkelcentrum Calluna in Dieren. Een dag vol gezelligheid, sportieve uitdagingen en muziek gecombineerd met lekker eten en drinken.

Uiteraard draait het in de eerste plaats om de markt, talloze marktkooplui die vanaf 09:00 uur de meest vreemde en leuke snuisterijen aan de man proberen te brengen. Ruim 200 kramen waaronder ook enkele standwerkers, maken het tot een van de grootste en bekendste jaarmarkten in de regio.

Dit jaar is de markt iets anders van opzet. De kramen op de parkeerplaatsen op het Callunaplein verdwijnen en maken plaats voor enkele terrasjes. Terwijl u uitrust en geniet van een verse kop koffie of een ander drankje, trekt er op het podium een spetterend muzikaal programma aan u voorbij.

  • De muzikale regie is in handen van Apollo XIV en zorgt voor een gezellige sfeer met haar muziek en entertainmentprogramma.
  • Tevens passeren er ook een drietal artiesten de revue, te beginnen om 13:00 uur met Para Eterno uit Brummen. Het duo bestaande uit Miguel en Leontien Stordiau spelen verschillende muziekstijlen onder andere Spaans, Zuid-Amerikaans, klassiek, zigeuner- en salonmuziek. Miguel speelde voorheen in de Spaans/Zuid-Amerikaanse band Los Gitanos. Leontien was celliste van het salonorkest Pistache en het salonorkest Rouge.
  • Om 15:00 uur is het tijd voor Party Harry. Naast een goede stem is hij een ras entertainer die met zijn gevoel voor humor en gevatheid het publiek voor zich kan winnen.
  • Als headliner is de Dierense formatie DonkerBlond gecontracteerd. Lisanne Heersink en Merel Hilhorst spelen covers die variĆ«ren van de 60’s tot de hits van nu.
  • Naast het muzikale programma en de kramen zal er ook een luchtkussen voor de kinderen aanwezig zijn en uiteraard is deelname kosteloos.

Zoals uit het voorgaande blijkt een bijzonder gevarieerd aanbod dat een bezoek aan dit grootse evenement op 4 juli a.s. op en rondom het Callunaplein meer dan de moeite waard maakt.

Gelderse Jaarmakt Dieren 4 Gelderse Jaarmarkt Dieren Gelderse Jaarmarkt Dieren

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen