Nieuws.nl meer dan alleen nieuws

Foto: nieuws.nl

Nieuws.nl bestaat al sinds 2002. De start bestond voornamelijk uit het doorplaatsen van nieuwsberichten van persbureaus en andere bronnen. De bezoekersaantallen groeiden al snel, verklaarbaar, omdat de domeinnaam nieuws.nl al veel zegt. Inmiddels is Nieuws.nl uitgegroeid tot een sterk nieuwsmedium met een accent op lokaal nieuws.

Lezers kunnen vanuit de landelijke nieuwssite gemakkelijk naar het lokale nieuws door de gemeente in te voeren, bijvoorbeeld naar Rheden of Apeldoorn. Vanaf de gemeentesite kan men ook weer terug naar de landelijke site. Er zijn inmiddels ruim 50 gemeenten “bezet” en op deze site’s wordt dagelijks het lokale nieuws uit de desbetreffende gemeente geplaatst.

Al deze nieuwssite’ s maken veelvuldig gebruik van social media, zo is het nieuws te volgen via Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn en Google+. Bovendien is de site responsive en dus goed te lezen op zowel de PC, tablet en telefoon.

Responsive Website

Op de lokale nieuwssite ’s werken redacteuren die betrokken zijn bij hun dorp, stad of gemeente. Op die manier weten zij wat er ‘speelt’ op lokaal en regionaal niveau en kunnen zij het nieuws brengen over jouw leefomgeving, ‘Het nieuws bij jouw om de hoek’.

De kracht van deze digitale krant
Nieuws.nl gaat zich steeds meer richten op het lokale nieuws maar breidt zich tevens uit met themapagina’s zoals https://vrouw.nieuws.nl/ , http://eten.nieuws.nl/ of http://wonen.nieuws.nl

http://rheden.nieuws.nl gaat volop mee in deze ontwikkelingen en biedt een ruim scala aan advertentie mogelijkheden, het plaatsen van gratis nieuwsberichten en het publiceren van betaalde advertorials. Met een vaste redactie, enkele vrijwillige fotografen en Column schrijvers en met de samenwerking van de vele nieuwspagina’s weten zij gezamenlijk een groot gebied te bereiken.

Ook een nieuwssite of themapagina beginnen binnen jouw gemeente?
Zie http://nieuws.nl/vacature-nieuws/

rheden.nieuws.nlVolg het nieuws uit Rheden via:
Twitter: @hetRhedenNieuws
Facebook: https://www.facebook.com/Rheden.Nieuws.nl
En abonneer je op onze nieuwsbrief: Nieuwsbrief

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen