Roncallischool uit Velp houdt watergevecht!

REGIO – Om 11.00 uur de klas uit rennen, je waterpistool pakken, sommigen met een serieus waterkanon en schieten maar, waterpret! Dat is wat de schollieren op de Roncallischool hadden op woensdag 1 juli van 11.00 tot 12.00 uur.

Het schoolplein was verdeeld in een nat en een droog gedeelte, sommige bleven even in het droge gedeelte maar dat was al snel anders en een waar waterfestijn was een feit!

Op het plein stonden waterbakken klaar waarmee de waterpistolen gevuld konden worden, sommige kinderen hadden een heus kanon bij zich met een eigen waterreservoir van een liter. De Roncallischool in Velp heeft een soort Tropenrooster ingepland, de leerlingen zijn beiden dagen vanaf 12.00 uur vrij.

Op het Titus Brandsma college, en het Groenhorst in Velp hebben de scholieren een verkort lesrooster. Op de Openbare Basisschool Daalhuizen doen ze juist niets met water omdat het te heet is en zij hebben tot nu toe geen melding gemaakt van een aangepast rooster of activiteit.

De Mauritiusschool in Rheden heeft groep 8 in ieder geval donderdag een aangepaste gymles in de schaduw en gaat de groep vrijdag zwemmen bij het openluchtzwembad te Rheden.

Op Het Rhedens in Dieren hebben studenten een verkort lesrooster.

Van andere scholen binnen de gemeente weten we niet of zij iets ondernomen hebben of een aangepast rooster hebben ingelast. Informatie hierover is welkom om toe te voegen aan dit bericht.

Mail Rheden.nieuws.nl: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen