RTC de Laak viert 50-jarig jubileum

RHEDEN – RTC de Laak vierde haar vijftigjarig jubileum in het weekend van zaterdag 4 juli en zondag 5 juli. Een en ander vond plaats in het kantinegebouw aan de IJsselsingel te Rheden.

De jubileumcommissie had voor het feest verschillende activiteiten georganiseerd in dit weekend. De eerste activiteit had inmiddels al plaatsgevonden: een speciaal mannen tegen vrouwen toernooi met een barbecue als afsluiting.

Later dit jaar wordt er nog een Spaanse avond gehouden, na afloop van het POPZ-toernooi, een après skiparty tijdens het Strijland Open toernooi en eind oktober een Oktoberfest.

Maar op zaterdag 4 juli begon het feest met een receptie tussen 14.30 en 16.30 uur. Alle 285 leden en 30 jeugd-leden, oud-leden, sponsoren, genodigden en anderszins betrokkenen waren uitgenodigd om samen een glaasje te komen drinken.

Zij werden welkom geheten door voorzitter Fred Snelder, en in het bijzonder Burgemeester Petra van Wingerden. Zij feliciteerde in haar toespraak de Rhedense tennisclub met haar 50 jarig bestaan.

Het oudste lid, de 80-jarige mevrouw Hennie Nyhuis werd naar voren gevraagd, zij ontving van de voorzitter een mooie speld voor haar 50-jarig lidmaatschap en natuurlijk een mooie bos bloemen. Fred liet nog aan de aanwezigen het eerste tennisracket zien uit 1925, het is nu moeilijk voor te stellen dat daarmee getennist kon worden in die tijd.

Fred Snelder kreeg van het bestuurshoofd de heer de Jager van de KNLTB NL Tennis bond een fraai bord aangeboden ter gelegenheid van het 50 jarig verenigingsjubileum, zo ook een nieuwe vlag van de KNLTB.

Na een dankwoord werd een ieder gevraagd om naar de ingang te gaan daar werd door de Burgemeester en het laatste nieuwe lid Marjolijn van de club een tekst onthuld, dat door één van de grootste sponsors, Peter Oversteegen was aan geboden voor dit feest. Helaas kon deze zelf niet aanwezig zijn vanmiddag.

’s Avonds was er een blauw-wit galafeest voor alle leden met muziek van de Dierense formatie Javast.

Zondag is er van 11.00 tot 12.00 uur een herdenking op begraafplaats Heiderust. In dit jubileumjaar worden de leden die zijn overleden niet vergeten. ’s Middags is er voor de jeugdleden een tennis-hindernisbaan, onder leiding van trainer Christof Wijnhoud. Alle kinderen, ook niet-leden, zijn welkom na aanmelding via [email protected]. De middag begint om 14.00 uur. Voor de overige leden is er gelegenheid om na te praten over het weekend en de jeugdleden aan te moedigen. Er draait een rad van fortuin, waarbij mooie prijzen zijn te winnen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Meer info is te vinden op : www.rtcdelaak.nl

RTC de Laak 50-jarig Jubileum

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen