Een koor met meer dan 60 leden, dit wordt een echte muzikale happening in het park!

Foto: Oranjerie Dieren, Petit Café

DIEREN – Zondag 12 juli vanaf 13.00 uur groot Zon-Zee-Zang feest in het Carolinapark, Hogestraat, Dieren. Met medewerking van De Oranjerie Petitcafe, Feestmaatjes hèt Kinderevenementenbureau, en Stichting Vrienden van de Oranjerie Dieren.

Om 15.00 uur optreden van het Shantykoor De IJsselboei. Hoort zegt ’t Voort. Ouders, Verzorgers, Opa’s en Oma’s kom met uw (klein)kinderen naar het Carolinapark. Beleef de zomer samen en speels in één van de mooiste binnenparken in Nederland.

Shantykoor De IJsselboei uit Brummen treden zondag 12 juli 2015 op tijdens het grote Zee – Zon – Zang activiteit in het Coralibapark. Zij treden tussen drie en vijf uur gratis voor uw op bij de Oranjerie, petit café. Hogestraat in Dieren.

Een koor met meer dan 60 leden, dit wordt een echte muzikale happening in het park!
Het repertoire bestaat uit shanty-liedjes en ook aan zee- en zeeman gerelateerde liedjes. Deze gaan over alles wat de zeeman in vroegere tijden beroerde: zijn schip….zijn zee….zijn thuis … en ook zijn liefjes. Gezongen wordt over het harde leven op zee, over de heimwee naar het ouderlijk huis en natuurlijk over de liefde voor de meisjes. Bij het horen van de liedjes komt de nostalgie weer terug!

Zie voor meer informatie website: http://www.deijsselboei.nl/index.php/repertoire

Chantikoor Brummen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen