Avondwandeling wild speuren

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Altijd al meer willen weten over de wilde dieren in Nationaal Park Veluwezoom? Heb je wel eens een zwijn, ree of hert gezien? Ga mee met de boswachter op een avondwandeling op 14 juli 2015 van 20.00 – 22.00 uur.

De wandeling gaat door Veluwezoom en ontdek welk dier zijn sporen waar achterlaat. De kosten voor deelname bedragen € 7,00 voor leden en € 10,00 voor niet-leden.

Veel grote dieren op Veluwezoom
In Nationaal Park Veluwezoom leven veel grote zoogdieren. Ooit een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos in het wild gezien? De boswachter weet de beste plekjes om ze tegen te komen. We speuren ook naar diersporen, die zijn sowieso te vinden. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan. En wandel met de boswachter mee.

Praktische info

  • Koop van tevoren online een kaartje.
  • Honden mogen helaas niet mee.
  • Deze tocht is bedoeld voor volwassenen.

Natuurmonumenten is een beweging van mensen met hart voor de natuur in Nederland. Meer dan 725.000 mensen steunen het werk van Natuurmonumenten. Wilt u ook lid worden? Bij de balie van ons bezoekerscentrum in Rheden hebben we altijd een leuk welkomstcadeau klaarliggen of meldt u aan via www.natuurmonumenten.nl.

Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl en volg ons op Twitter en Facebook via: @NM_Gelderland en op http://www.facebook.com/DeVeluwe

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen