Hollands meisjesdubbel door naar halve finale bij Windmill Cup 2015

Foto: Windmill Cup 2015

VELP – De kwartfinales zijn het eindpunt van de laatste Nederlandse spelers in het hoofdtoernooi van de singles. Zowel Lian Tran, Christian Lerby als Lodewijk Weststrate waren niet opgewassen tegen het tennisgeweld van hun tegenstanders. Met name Lodewijk speelde wel een schitterende partij. Hij verloor van de Argentijn Thiago Agustin Tirante, de verliezend finalist van het toernooi in Parijs van vorige week.

Spannende dubbels
Bij de meisjesdubbels werden er enerverende wedstrijden gespeeld. In een aantal gevallen viel de beslissing in de derde set (een super tiebreak). Dat geldt ook voor Lian Tran en Roos van Reek, die als enige Nederlandse speelsters de halve finales van de dubbels hebben bereikt.

Spectaculair toptennis
Van 11 t/m 18 juli strijden jeugdspelers uit 60 verschillende landen om de Windmill Cup. De Windmill Cup is een categorie 1 toernooi van de Tennis Europe Junior Tour. Dit is het sterkst bezette jeugdtennistoernooi van Nederland voor kinderen t/m 14 jaar. Het toernooi wordt gespeeld bij Tennisvereniging Beekhuizen in Velp.

Windmill Cup 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen