Veilig Gevoel

Foto:

REGIO – Deze week valt in de regio Gelderland-Midden bij iedereen de krant Veilig Gevoel in de brievenbus. De krant bevat informatie over allerlei risico’s die er in de woon- en leefomgeving zijn.  Denk aan bijvoorbeeld kwikvergiftiging, asbest, cybercrime, natuurbranden en evenementen. 

Veilig Gevoel is een initiatief van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden en de zestien gemeenten die onderdeel uitmaken van de regio.
Informatie 
Na verschillende grote incidenten in Nederland zijn gemeenten en de Veiligheidsregio wettelijk verplicht haar inwoners te informeren over mogelijke rampen en ongevallen. Deze krant informeert daarom de inwoners van Gelderland-Midden over risico’s die zich in en om huis en de directe leefomgeving kunnen voordoen en over hoe je zelf kunt handelen in voorkomende situaties.
 
Brandweer, volksgezondheid, politie, gemeenten en nog veel meer mensen komen aan het woord over zeer uiteenlopende onderwerpen. Situaties worden beschreven, ondersteund met mooie foto’s, die van invloed kunnen zijn op je woon- en leefplezier.
 
De krant verschijnt in alle gemeenten van de regio Gelderland-Midden. Een huis-aan-huis krant die je met plezier leest en bekijkt! De overheid doet er alles aan om incidenten of calamiteiten zo snel mogelijk op te lossen of de kop in te drukken, maar de eerste minuten is het belangrijk dat iedereen weet wat hij moet doen of kan doen. 
Lees Veilig Gevoel!
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen