Avondwandeling vleermuizen – Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Met de boswachter ’s avonds mee op vleermuistocht en deze mysterieuze dieren in Nationaal Park Veluwezoom ontdekken? Dit kan op zaterdagavond 29 augustus van 20.00 – 22.00 uur met een korte presentatie en aansluitend een avondwandeling.

Startpunt: Parkeerplaats Bezoekerscentrum Veluwezoom. De kosten voor deelname bedragen € 7,00 voor leden en € 10,00 voor niet-leden. Voor kinderen t/m 12 jaar betaal je € 5,00 voor leden en € 8,00 voor niet-leden.

Avondwandeling VleermuizenBatdetector
Met behulp van een batdetector gaan we op zoek in Nationaal Park Veluwezoom naar de verschillende vleermuizen die hier leven. Elke soort heeft zijn eigen geluid en frequentie en daaraan kunnen we ze herkennen. De boswachter vertelt over de fascinerende wijze waarop de vleermuis zijn prooi vangt. Stukje bij beetje kom je meer te weten over deze interessante diertjes.

 

 

Praktische info

  • Koop van tevoren online een kaartje via http://www.natuurmonumenten.nl.
  • Honden mogen helaas niet mee.
  • Deze tocht is bedoeld voor kinderen vanaf 9 jaar en volwassenen.

Natuurmonumenten is een beweging van mensen met hart voor de natuur in Nederland. Meer dan 725.000 mensen steunen het werk van Natuurmonumenten. Wilt u ook lid worden? Bij de balie van ons bezoekerscentrum in Rheden hebben we altijd een leuk welkomstcadeau klaarliggen of meldt u aan via http://www.natuurmonumenten.nl.

Meer activiteiten?
Kijk op http://www.natuurmonumenten.nl en volg ons op Twitter en Facebook: @NM_Gelderland & https://www.facebook.com/DeVeluwe

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen