Expositie ‘Creatief 80’ in Dorpshuis Rheden

Foto: Dorpshuis Rheden

RHEDEN – De Rhedense teken- en schilderclub ‘Creatief 80’ viert dit jaar haar 35-jarig bestaan met een expositie in Dorpshuis Rheden.

Van 5 september tot 12 oktober, op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur, is hier het werk van de leden te bezichtigen. De expositie bevindt zich zowel in de Dorpshuisruimte als in het Activiteiten Centrum van Siza. Voor bezichtiging op een ander tijdstip kan een afspraak worden gemaakt via Henk Peelen, tel.nr. (026) 844 66 90.

De club werd in 1980 opgericht door de heren Gerrit van Wijk en Jan Mesker. De wekelijkse bijeenkomsten waren in de Schaarweide, later gevolgd door het Klokhuis en daarna bij CV Heiknuuters. Nu biedt het gebouw van voetbalclub Rheden al vele jaren onderdak op de woensdagmiddag.

De teken- en schilderclub telt momenteel 26 leden, allen hobbyisten, die zich met verschillende technieken bezig houden. Meestal wordt er binnen gewerkt maar vanaf het voorjaar wordt ook buiten op locatie geschilderd en getekend.

De opening van de expositie valt samen met de Open Dag die op 5 september in het Dorpshuis wordt gehouden. Iedereen is welkom om op deze dag de expositie van Creatief 80 te bekijken en tevens kennis te nemen van de vele activiteiten die in het Dorpshuis van Rheden plaats vinden. Meer informatie hierover vindt u op www.dorpshuisrheden.info

Op de foto vindt de ondertekening plaats van het contract voor de expositie met v.l.n.r.
Jikkie van der Ploeg (Siza), Janna Poppinga (Creatief 80) en Luuk Kuiper (Stichting Dorpshuis Rheden)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen