De Schrijfzolder wordt Het Schrijfnest

Foto: Het Schrijfnest

DIEREN – Dit voorjaar startte in Dieren De Schrijfzolder. Liefhebbers van taal konden op een daarvoor ingerichtte zolder inspiratie opdoen. De Schrijfzolder gaat nu verder onder een nieuwe naam: Het Schrijfnest.

Initiatiefmemer Kiki Reckman:
“Er bleek in Nijmegen een communicatiebedrijf te zitten met dezelfde naam. Zij waren eerder dus moesten wij iets anders bedenken; wel zo eerlijk. Het Schrijfnest vind ik ook een sterke naam. Het is tenslotte een broedplaats voor taalliefhebbers, waar prachtig nieuw materiaal ontstaat”.

Week van de Smaak
De eerste activiteit is op dinsdagavond 15 september in De Steeg. Het is dan Week van de Smaak, en Het Schrijfnest organiseert samen met kookwinkel en lunchroom Avalon in een avond ‘Proeven en Schrijven’. Voor liefhebbers van taal, koken en eten.

Thema:
Hoe werkt dat nou, smaak? En hoe laat je de lezer proeven wat jij proeft, en ruiken wat jij ruikt? Deelnemers kunnen genieten van bijzondere hapjes en op speelse wijze bezig zijn met taal.

Locatie:
Kookwinkel en lunchroom Avalon, Hoofdstraat 21 in De Steeg. Tijd: 19.30 uur – 21.45 uur. De kosten zijn 25,- p.p. voor de workshop en hapjes, exclusief drankjes.

Vanaf 4 november zijn er op de zolder van Het Schrijfnest weer nieuwe inspiratie-avonden. Het programma staat op de website: http://www.kiki-dejan.nl, Telefoon: 0313 438 025.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen