Gemeente Rheden op zoek naar de mooiste foto…

Foto: Gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – U kent ze vast wel: die mooie of bijzondere plekjes in de omgeving. Nu hoopt de gemeente Rheden dat u deze ook met haar wilt delen omdat ze op zoek zijn naar foto’s van de mooiste plekjes in de gemeente.

Stuur je foto op!
De inwoners van gemeente Rheden en omstreken, weten natuurlijk als geen ander wat de mooiste plekken van de gemeente zijn. Daarom vraagt de gemeente, u hiervan een foto te maken en deze in te sturen. Elk dorp in de gemeente heeft zijn eigen karakteristieken, diverse trekpleisters en een prachtig omringend landschap.

Juist naar deze foto’s zijn is de gemeente op zoek. Daarnaast is het ook leuk om mensen op een bijzondere plek of tijdens een evenement op de foto te zien.

Wedstrijd
Daarom organiseert de gemeente Rheden een fotowedstrijd. Wilt u meedoen? Dat kan door een foto te maken en deze in te sturen. Van ieder seizoen (herfst, winter, lente, zomer) kunnen inwoners maximaal 3 foto’s insturen.

Deskundige jury
De inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld. Na afloop van ieder seizoen wordt een winnende foto gekozen. De maker van deze foto wint een uitvergroting van zijn/haar foto en mag een fotoshoot laten maken door een professionele fotograaf.

Tentoonstelling
Na vier seizoenen maken alle seizoenwinnaars nog een keer de kans om de hoofdprijs te winnen: een fotoworkshop bij een professionele fotograaf! De foto’s van alle winnaars zullen tijdens een tentoonstelling worden gepresenteerd. Na afloop hiervan worden deze vergrotingen eigendom van de maker van de foto! Alle foto’s kunnen vervolgens worden gebruikt ter promotie van de gemeente Rheden zoals bij publicaties, de website en op Social Media.

Foto insturen?
Stuur uw mooiste digitale foto’s (maximaal drie) als JPG, JPEG of PNG, met een grootte tussen 2 en 8 MB en minimaal 300 dpi via WeTransfer naar: [email protected]

Herfst
U kunt de herfstfoto’s insturen vanaf 21 september tot en met 20 december 2015. Vergeet niet om – naast uw naam, adres en telefoonnummer – te vermelden wat er op de foto staat en waar de foto gemaakt is. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Kijk voor de spelregels en meer informatie over de fotowedstrijd op: http://www.rheden.nl/fotowedstrijd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen