42e editie van het PFC Rheden Posbanktoernooi van start gegaan

RHEDEN – Maar liefst 40 verschillende waterpoloteams uit geheel Nederland zijn vanochtend gestart met de 42e editie van het PFC Rheden Posbanktoernooi. Openlucht Zwembad Rheden is dit weekeinde niet of maar zeer beperkt beschikbaar voor recreatieve zwemmers.

Het tweedaagse toernooi, wordt door de deelnemende teams wordt gebruikt ter voorbereiding op het komende waterpoloseizoen en trekt al jaren verenigingen uit heel Nederland naar Rheden. De eerste wedstrijd is zaterdagmorgen om 9.00 uur gestart en het toernooi eindigt op zondagmiddag.

In 2015 bestaat zwem- en polovereniging PFC Rheden 60 jaar.
Het jubileum wordt de komende periode met verschillende activiteiten gevierd. Op de rol staan onder andere de uitgave van een jubileumboek, een waterspektakel voor de jongste leden en een reünie mét een jubileumfeest op 19 september, georganiseerd in sportcafé De Hangmat in Rheden.

PFC Rheden is in 1991 ontstaan door de fusie van Poseidon Velp en Flamingo’s Rheden. Bij de fusie is de oprichtingsdatum van de oudste vereniging aangehouden, reden waarom de complete vereniging nu 60 jaar jong is.

Voor meer informatie, zie http://www.pfcrheden.nl, of http://posbank.pfcrheden.info. Daarnaast is het Posbanktoernooi ook te volgen via Twitter: @PosbankToernooi.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

PFC Rheden, PosbankToernooi 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen