FOTO’s: Wilspa Spankeren zaterdag 29 augustus 2015

SPANKEREN – De jaarlijkse Wilspa markt georganiseerd door muziekvereniging Wilhelmina werd direct bij opening alweer, net als voorgaande jaren druk bezocht.

Vele dorpsbewoners stalden hun waren uit, meestal voor hun eigen woning, en op de vele kramen in de straten van Spankeren.

De weggeefwinkel 4Noppes stelde zich ook voor op deze dag in Spankeren. Zij hebben nog geen eigen pand maar hadden al wel veel spullen, die zij nu al gratis weggaven. Om de kosten te drukken waren er mooie prijzen te winnen met het spelletje tombola. Voor meer informatie kijk op: http://www.4noppes.nl

Om 11.00 uur was er een optreden van muziekvereniging Wilhelmina op het Kerkplantsoen. Hierna was er de hele dag muziek van de Kofferbend. De zes muzikanten en zangers brachten een breed repertoire met oude en nieuwe muziek van uit de muziektent.

Om 20.00 uur gaf de topband Hooked on Red een optreden zij speelden verschillenden covers, op het Kerkplantsoen om zo deze schitterende en zeer geslaagde dag af te sluiten. Op deze mooie zonnige dag.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen