Mantelzorgcafé met het thema: Mantelzorg en geldzaken

RHEDEN – Op maandag 21 september vindt in Bezoekerscentrum Veluwezoom te Rheden van 13.30-16.30 uur een Mantelzorgcafé plaats bestemd voor mantelzorgers uit de gemeente Rheden en Rozendaal.

Het thema van deze middag is Mantelzorg en geldzaken.
Sociaal Raadsvrouw Judith Smeur verzorgt de presentatie en zal een aantal onderwerpen aan de orde stellen die van belang kunnen zijn bij de zorg voor een langdurig zieke. Zij geeft onder andere uitleg over het PGB, de eigen bijdrage in de zorg en het CAK, een aantal minimaregelingen van de gemeente Rheden en de huishoudelijke hulp toelage voor mantelzorgers. Daarnaast vertelt ze over wat een sociaal raadsvrouw of /man voor u kan betekenen wanneer u te maken heeft met regelgeving en er zelf niet uitkomt.

Na de presentatie is er gelegenheid om in ontspannen sfeer na te praten in de Brasserie.

Komt u ook?
Het Mantelzorgcafé is toegankelijk voor inwoners van de gemeente Rheden en Rozendaal
en er zijn geen kosten aan verbonden, ook koffie en thee is gratis.

Aanmelden
Om te weten op hoeveel bezoekers wij kunnen rekenen, vragen wij u telefonisch of per e-mail aan te melden voor deze middag. Telefoon 026 – 3707070 MVT Rheden en Rozendaal, op werkdagen van 9.30 tot 11.30 uur, of per e-mail [email protected]

Vervoer of vervangende zorg
Mocht de opvang voor de thuissituatie of het vervoer voor u een probleem zijn, wilt u dan tijdig contact opnemen met het MVT.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen