Schaakkampioenschap Gemeenten Rheden en Rozendaal

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op de vrijdagen 25 september en 2 oktober vindt het traditionele toernooi om het kampioenschap van de Gemeente Rheden plaats. Schakers uit de gemeente Rozendaal mogen hierbij aanschuiven!

Het traditionele toernooi dat bestaat sinds 1950 staat open voor alle inwoners van beide gemeenten. Niet-inwoners mogen meedoen als zij lid zijn van één van de gemeentelijke schaakverenigingen. Daarnaast verstrekt de organisatie enkele ‘wildcards’, onder meer aan oud-kampioenen. Het toernooi vond voor het eerst 65 jaar geleden plaats!

Deelname is gratis! Gespeeld wordt in Ontmoetingscentrum De Paperclip, Eiberstraat 14 in Velp.

Beide avonden beginnen om 20.00 uur en, verdeeld over de twee avonden, worden zes ronden met versneld tempo gespeeld: 25 minuten per persoon per partij.

De winnaar is Schaakkampioen van de Gemeente Rheden 2015 en de beste jeugdspeler (tot 20 jaar) wordt Jeugdschaakkampioen van de Gemeente Rheden 2015.

Inlichtingen en aanmeldingen bij Eric de Winter, telefoon 026-3642433, e-mail [email protected], voor extra informatie over de Velpse Schaakvereniging ga naar: http://www.velpsesv.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen