FOTO’s: “Spankeren meets Renkum!”

LAAG–SOEREN – Muziekvereniging “Wilhelmina” Spankeren en muziekvereniging de Eendracht uit Renkum ontmoetten elkaar op camping De Jutberg op zaterdag 26 september 2015.

De twee muziekverenigingen ontmoeten elkaar onder het motto “Spankeren meets Renkum!”. Het idee was ontstaan bij twee dienstmakkers die samen gediend hebben bij de Kapel van de Limburgse Jagers in Seedorf – Duitsland. Het is begonnen bij het invallen bij elkaars verenigingen en het liep uit tot de afspraak in 2015: “Spankeren meets Renkum” en in 2016: “Renkum meets Spankeren”.

Jutberg   26-9-15   001

Na op zaterdag eerst samen de muziekstukken geoefend te hebben, werd er om 16.30 uur een gezamenlijk buitenconcert gegeven voor de kantine van de Jutberg. De twee korpsen speelden stukken van Skyfall van de James Bond film, een mix van Hollandse hits en van Oranje. Het geheel stond onder leiding van beide dirigenten: Arno Groeneveld en Christian Ansink.

Steeds meer (camping)gasten kwamen op de muziek af en zij genoten van de muziek die de korpsen ten gehore brachten, dit onder het genot van een drankje of hapje.

Het was een zeer geslaagde muzikale dag voor de twee korpsen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
Kijk voor meer Informatie op: http://www.wilhelmina-spankeren.nl/

Jutberg   26-9-15   002