Polman Opticiens sponsort de in Velp opgegroeide coureur Ho-Pin Tung

Foto:

VELP – De in Velp opgegroeide coureur Ho-Pin Tung, heeft al jarenlang een band met Polman Opticiens in Velp. Bij Focus Optiek laat hij met regelmaat zijn ogen controleren en zij voorzien hem van de best beschikbare produkten voor zijn races.

Directeur Hans Polman volgt de coureur al jaren, ook nu Ho-Pin in China woont en voor onder andere het OAK Racing Team Asia uitkomt. Tijdens de Formule 1 race in Monte Carlo is er een sponsorovereenkomst tussen Ho-Pin Tung en Polman Opticiens afgesloten. Op de racehelm van de coureur is het logo van Polman Opticiens zichtbaar. 
Ho-Pin Tung is erg blij met deze steun van uit Velp, waar hij is opgegroeid. “In de autosport draait alles om precisie en hightech apparatuur, de samenwerking met Polman Opticiens is dan ook logisch. Zij zijn vooruitstrevend en beschikken altijd over de nieuwste apparatuur en know-how. Als contactlens drager weet ik als geen ander hoe belangrijk dat is, zeker met snelheden van ver boven de 300 km/h!”
Directeur van Polman Opticiens Hans Polman is blij dat hij de coureur ook op deze wijze kan ondersteunen in zijn streven om te kunnen blijven racen.
Het OAK Racing Team Asia met Ho-Pin Tung zal ook deelnemen aan de 24 uur van Le Mans op 14 en 15 juni 2014.
Polman Opticiens heeft vestigingen in Velp, Huissen, Oosterbeek en Elst. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
polman
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen