Staatssecretaris Dijksma opent vernieuwd gebouw Hogeschool Van Hall Larenstein

VELP – Met de onthulling van een ‘groene voet’ opende staatssecretaris Dijksma donderdagochtend het vernieuwde gebouw van Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL) in Velp.

De voet staat symbool voor de ambitie van Hogeschool VHL om de meest duurzame hogeschool van Nederland te worden. Alle initiatieven die VHL op dit vlak onderneemt vinden plaats onder de noemer ‘Green steps forward’, en met het vernieuwde gebouw zet VHL een flinke stap voorwaarts in het realiseren van die ambitie.

2015-10-01 Opening Van Hall Larenstein017
De staatssecretaris prees VHL voor haar ambities en samenwerking met het werkveld, het excellente onderwijs en de internationale activiteiten. ‘Van Hall Larenstein is een fantastisch voorbeeld van een eigentijdse onderwijsinstelling in een lerende economie. De nieuwe generatie studenten is in staat creatieve oplossingen te bedenken die een positieve impact hebben op de maatschappij’, aldus Dijksma.

Na afloop van haar toespraak werd de staatssecretaris rondgeleid door het nieuwe gebouw, in het bijzijn van o.a. het College van Bestuur van Hogeschool VHL, de Commissaris van de Koning, de burgemeester van Rheden en een aantal afgevaardigden van delegaties uit India, China en Duitsland. Tijdens de rondleiding had ze ook een ontmoeting met studenten Tuin- en landschapsinrichting.

Klik op de bovenste foto voor een fotoverslag van de opening en rondgang door de school.

2015-10-01 Opening Van Hall Larenstein018

Over Hogeschool VHL
Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL) is een internationale groene kennisinstelling, waar we met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door toegepast onderzoek binnen diverse lectoraten. We leiden proactieve professionals op, die op een verantwoorde en ondernemende wijze een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.
Hogeschool VHL verzorgt diverse Bachelor- en (professional) Master-opleidingen, Associate degrees en cursussen en verricht toegepast onderzoek vanuit onderwijslocaties in Leeuwarden en Velp. Ga voor meer informatie naar http://www.hogeschoolvhl.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen