Sios uit Velp verliest van team uit Hamelen

Zaterdagmiddag speelde SIOS uit Velp haar 5e wedstrijd van het seizoen, tegenstander was Thor uit Harmelen.

SIOS heeft dit seizoen weer voor wedstrijdkorfbal gekozen,en dat merkt de ploeg uit Velp elke keer weer.
Ook zaterdag trof men een ploeg die makkelijk combineert, het tempo lag hoger en men was zuiverder met de afronding.

In het begin van de wedstrijd scoorde Thor als eerste, de gelijkmaker liet niet snel op zich wachten. Toch was de Velpse formatie niet bij machte om bij te blijven bij Thor.
Men probeerde het wel, echter de afronding liet te wensen over en Thor was duidelijk de betere ploeg. Men liep de 1e helft verder en verder uit en SIOS kon daar weinig tegenover stellen.

De 2-9 ruststand was een duidelijke afspiegeling van de eerste helft.
Na de rust begon SIOS met goed elan aan de 2e helft, men scoorde, echter Thor counterde direct. Toch was het in die fase van de 2e helft dat SIOS de overhand kreeg en het gaatje kleiner maakte. Van 5-10 werd het 10-13 en bij tegenstander Thor was er sprake van lichte paniek. Helaas kreeg SIOS het gaatje niet dicht, en Thor hervond zich.

Bij de Velpse formatie was de koek op, de keuze die men maakte gingen verkeerd en men liet het toen helaas lopen. Bij Thor niet, zij scoorde er lustig op los, de 10-19 eindstand was verdiend.

Volgende week is de laatste wedstrijd van het veldseizoen, voor SIOS de tegenstander is de team Hebbes uit Utrecht.

Verslag: Engelbert