Hanzefeesten primeur: officieel Hanzesieraad

Foto:

DOESBURG – De Heeren en wellicht ook de horigen kunnen in 2014 de historie met zich meedragen. De edelsmid van de Hanzefeesten heeft namelijk een zilveren sieraad vervaardigd. Hierop is het stadswapen van Doesburg gegraveerd. Vanaf 30 mei is deze hanger verkrijgbaar bij Edelsmederij Tobias.

Het sieraad is geïnspireerd op de Hanzetijd en is 100% handgemaakt. ‘Doesburgs DNA in zilver,’ aldus Wilma van der Velden, voorzitster van de Hanzefeesten. Tijdens de Hanzefeesten op 14 juni zal het eerste exemplaar worden uitgereikt aan iemand die de organisatie een warm hart toedraagt. ‘Ik vind het een prachtig eerbetoon aan onze stad, leuk voor zowel dames als heren,’ besluit Wilma.
De hanger kost €75 en is te koop bij Edelsmederij Tobias, gevestigd in het historische centrum van Doesburg, Kerkstraat 14.
Edelsmederij Tobias
De edelsmid van de Hanzefeesten
Kerkstraat 14, 6981 CM Doesburg
0313 47 47 31
facebook.nl/edelsmederijtobias
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen