Sprankel Licht in Ellecom

ELLECOM – Annemiek Hellings uit Ellecom en Jikke Göbel uit De Steeg organiseren op 7 november Sprankel Licht, een sfeervolle bijeenkomst voor iedereen die iemand wil herdenken die er niet meer is. Een moment om even stil te staan bij een verlies, of dat nu recent of heel lang geleden is. De naam die nog eens genoemd wordt. Zo blijft de herinnering levend.

Herdenken door samen te luisteren naar de namen van dierbaren en muziek, door in de schemer van de dag in stilte te lopen en een licht te ontsteken.

Vanaf 16.00 uur vindt Sprankel Licht plaats in Ellecom. Iedereen is van harte welkom in de dorpskerk.Deelname is gratis.

Bij de entree kunnen bezoekers de namen doorgeven van overledenen die genoemd mogen worden. Vanaf 16.30 uur worden de namen voorgelezen, begeleid door cellomuziek. Daarna lopen de belangstellenden samen, in stilte naar de Begraafplaats Ellecom & De Steeg, een treffende plek om de mensen die gemist worden in het licht te zetten, ook als ze daar niet begraven zijn.

Op de begraafplaats klinkt dwarsfluitmuziek. Als afsluiting kunnen mensen zich om 17.45 uur verwarmen met soep en chocolademelk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen