Koninklijke Rosendaalsche Kapel? Daar zit muziek in!

Foto: Koninklijke Rozendaalse Kapel

ROZENDAAL – De Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) staat onder leiding van dirigent Michel Jalink, bestaat al sinds 1858 en kent dus een lange traditie en geschiedenis.

Het is een leuke club met trouwe blazers en slagwerkers, waarvan een aantal al lang bij de vereniging speelt én ze zoeken nieuwe leden. Iets voor jou? De muziekvereniging kan versterking goed gebruiken bij de trompetten, klarinetten, fagot en F-hoorn.

Een aantal keer per jaar staat een (vast) optreden gepland, zoals het voorjaarsconcert, de dodenherdenking op 4 mei, het Hemelvaartsdagconcert in de muziekkoepel bij The Hunting Lodge in Rozendaal en de kerstviering. Soms speelt men ook op verzoek bij een evenement of een feestelijke gebeurtenis.

Zo verleent de KRK op 24 december 2016 voor de derde keer haar medewerking aan de kerstnachtdienst in de Eusebiuskerk in Arnhem. Een ware belevenis; spelen in een sfeervolle ambiance voor een groot publiek. En jij kunt erbij zijn!

Er wordt gerepeteerd op donderdagavond van 19.30 tot 21.30, in de Torckschool in Rozendaal. Alleen al voor de prachtige omgeving zou je eigenlijk eens langs moeten komen. Het repertoire is breed, van klassiek tot pop en van mars tot polka. Lopend muziek maken doet de vereniging al heel lang niet meer, dus maak je daarover geen zorgen.

Heb je al een tijdje niet meer gespeeld maar wil je het weer op gaan pakken? Kom eens vrijblijvend meespelen tijdens een repetitieavond! Het hoeft niet meteen perfect te zijn. Juist in een groep vallen je foutjes niet zo op.

Het is natuurlijk wel handig als je bladmuziek goed kunt lezen en enige jaren les hebt (gehad). Je zult zien hoe leuk het is om samen met anderen muziek te maken en het is nog leerzaam ook! Wil je eerst meer weten? Kijk dan op de website: http://www.rosendaalschekapel.nl

Belangstelling?
Kom een keer meedoen op donderdagavond, neem contact op met de secretaris, Peter Mekkink, (0316) 263685 of stuur een berichtje naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen