Voetbalclub VVO opende het nieuwe kunstgrasveld

VELP/ROZENDAAL – De officiële openingshandeling van het nieuwe hoofdkunstgrasveld vond zondag 15 november 2015 plaats bij Voetbalvereniging VVO op de Pinkenberg in Rozendaal -Velp.

De Rhedense wethouder van sport Tjebbe Vugts was samen met wethouder Ronald Haverkamp naar VVO gekomen om de openingshandeling te verrichten. Dit omdat in het vorig college wethouder Haverkamp de portefeuille van sport had en het geheel eigenlijk ingang gezet had. Zij werden bijgestaan door het oudste lid van VVO Jaap Moerkerken, 89 jaar en het jongste lid Joep Smeets, 6 jaar.

Na een welkomstwoord aan het adres van alle aanwezigen en een korte toespraak van de voorzitter van VVO, bedankte hij de gemeente voor de goede samenwerking en het resultaat hiervan.

Hierna was er in de stromende regen een moment voor de openingshandeling: namelijk, door samen met de wethouders, het oudste en jongste lid, een bal in het doel te schoppen.
Waarna er een vuurwerk werd ontstoken waardoor de grasmat officieel was geopend.

De Vitesse-trainers Ruud Knol, Remco van der Schaaf, Michael Jansen en Erik Wegh verzorgden van 12.15 tot 13.30uur een demonstratietraining voor vijftig jeugdspelers van VVO.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

De Pinkenberg 14-11-15 006

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen