Concert van Mr. H.M. van der Zandt in Velp

VELP – Op zaterdag 28 november hield de Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt weer haar jaarlijkse concert in zaal de Odeon aan de Beemd in Velp.

Het concert, dat onder leiding stond van dirigent Simon Kleinjan, was vrij toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. Er stonden weer vele mooie muziekstukken op het programma van swing tot ballad, alle genres kwamen aanbod zoals : American Patrol, Raider Love, Always on my mind, Abschied der slavin, Captain America March en The sixteens.

Het orkest werd tevens in sommige muziekstukken geleid door Rudy Böhmer, het slagwerk staat onder leiding van Arend-Jan van Straten. In de pauze was er een loterij, er waren weer mooie prijzen te winnen, de opbrengst is voor de onkosten van het orkest en nieuwe instrumenten.

Het laatste nummer was een speciale ode aan de onlangs overleden Theo van Essen, lid van de vereniging, dit stuk was speciaal geschreven door één van de leden.

Hierna werden de vrouw van Theo van Essen en zijn dochters naar voren geroepen en ontvingen zij van de voorzitter een schitterende foto van hem met op de achtergrond zijn geliefde marsmuziek.

Na afloop van het concert kregen dirigenten Simon Kleinjan, Rudy Böhmer en Arend-Jan van Straten bloemen van de voorzitter voor al hun werk voor deze schitterende avond en een groot applaus van alle aanwezigen.

Het korps zoekt nog nieuwe muzikanten, als u interesse heeft kom eens langs op een van de repetitieavonden, u vindt de Mr. H.M. van der Zandt vereniging in Zaal Odeon op De Beemd 1 te Velp

Meer info op http://www.vanderzandtvelp.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen