Speelotheek Dieren viert 30 jarig jubileum

DIEREN – De Dierense Speelotheek vierde afgelopen zaterdag in en rond MFC de Oase haar 30-jarig bestaan. Om 10:00 opende wethouder Constans Pos het feest door het gooien met een hele grote dobbelsteen waarop diverse activiteiten stonde vermeld.

Hij bood namens de gemeente een cheque aan van 50,- ter vervanging van diverse speelmaterialen, ook was er de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd.
phqevqzgt9ke9injdwew4ytl1
Op het Ericaplein konden kinderen, onder toezicht, en achter hekken, spelen op het springkussen en hun vaardigheden op allerlei fietsjes en dergelijken. 
De ingang naar de Oase was versierd met vlaggen. Binnen was er van alles te doen, in iedere zaal weer iets anders. Zo waren er onder andere workshops, schminken, bordspellen doen, bouwen met constructiematerialen en nog veel meer. 
g2jn5h9eamoqilqa64e99y1nn
Ook stonden er enkele levensgrote spellen zoals vier op een rij. In een van de zalen was er ook een tafel waar men zich in kon schrijven als nieuw lid.
Bezoekers konden hun kind op de foto laten zetten met hun geliefde stuk speelgoed. Deze foto’s kon men later (gratis) afhalen bij de plaatselijk fotohandel die daardoor deze dag mede sponsorde.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Onderstaande foto’s zijn van de opening gedaan door Wethouder Constans Pos, gefotografeerd door Marije Stronks en Annemarie Stam.

v5nj7btjpmhzmlewcw56237d6
msfy6m4suhpgdy6oobkv3i3ah
gatzyo7weea6mlcaun4g5r3l9
f6zvj5klfpdhzg3a4urlbr4np
gk0dr4pmr0tqruxerli2fjqlt
gcov4smjdjn3xul87vx9t0jb1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen