Nieuwe “Ridder” wordt bekend tijdens Pronkzitting

Foto: rheden.nieuws.nl, Wouter Rijnbende

RHEDEN – Het geruchtencircuit is op gang gekomen en er worden al namen genoemd, maar wie wordt er dit jaar door carnavalsvereniging “De Heiknüüters” tot nieuwe “Ridder” benoemd?

Op zaterdag 16 januari is de grote Pronkzitting in Feestburcht Ons Huis in Rheden, dan zal de “Ridder” worden bekend gemaakt. Afgelopen jaar werd Kyra Meeuwissen tot Ridder in de Orde van de Rhedense leeuw geslagen.

Om 20.11 uur zal Prins Thom de 1e met zijn Prinses Marian samen met hun gevolg de zaal betreden voor een geweldige avond. Ook de bevriende carnavalsvereniging “De Nathalzen” uit Loo zal hierbij aanwezig zijn.

De programmacommissie is er in geslaagd om een leuk en gevarieerd programma voor u samen te stellen. Er komt een hypnose-act die de hele avond gaat duren, dat belooft wat!

De dansgardes, in hun nieuwe pakjes, zullen hun kunnen tonen en het zag er op de Prinsenavond al geweldig uit! Deze avond met volop dans, show en muziek belooft weer een fantastische avond te worden.

Om de feestvreugde te vergroten komen de muzikanten van Freestyle en Herrie deze avond opluisteren met hun inspirerende tonen.

”De Heiknüüters” zien u dan ook graag in hun Feestburcht die vanaf 19.30 uur geopend is.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen