Programma eerste kwartaal 2016 Petit Café de Oranjerie Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl, Theo Jansen

DIEREN – Elke tweede zondag in de maand gratis muzikale optredens in Petit Café de Oranjerie. Programma eerste kwartaal 2016:

10 januari 2016:
De Mobiele Eenheid speelt vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur gratis voor U, in het Oranjerie Petit Café, Carolinapark Dieren

De Mobiele Eenheid rukt uit met z’n vieren:
Henk Weijde – cajon, percussie, zang, Tom Hogeboom – gitaar, zang, Silvia Hogeboom- zang, percussie, Leon Smeitink – akoestische bas, zang.

Het Kwartet is meerstemmig, herkenbaar en strak, ze spelen heel diverse covers die vrijwel iedereen kent. Van Doe Maar en Herman Brood tot Abba en The Beatles. Van 1963 tot 2015. Maandelijks komen er nummers en artiesten bij. Meestal meerstemmig, altijd zeer herkenbaar en strak.

14 februari:
Raymundo Valverde: gitaar en zang, speelt vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur gratis voor U, in het Oranjerie Petit Café, Carolinapark Dieren

Raymundo Valverde is in Venezuela geboren en begon op zijn 10e jaar gitaar te spelen.

Vrij snel leerde hij ook samen met anderen te zingen en vanaf zijn 17e zong hij al veel de eerste stem, afwisselend met zijn broers die ook muziek maakten.

Op zijn 18e ging hij met zijn ouders naar Europa en uiteindelijk Nederland. Na een aantal jaren als leraar Engels voor de klas te hebben gestaan, heeft hij er uiteindelijk voor gekozen om van zijn hobby zijn beroep te maken.

Hij is zanger/gitarist van exclusieve muziek uit Zuid Amerika, Spanje & Mexico. De muziekkeuze is herkenbaar, verrassend & akoestisch. Afhankelijk van de sfeer musiceert hij op de voorgrond of op de achtergrond.

13 maart 2016:
Het Combo Ontmoetingskerk speelt vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur gratis voor U, in het Oranjerie Petit Café, Carolinapark Dieren

Het Combo Ontmoetingskerk bestaat uit:
Cor Hoevers: piano/keyboard/synthesizer, Henk Plasman: viool, contrabas, Henk-Jan Wormgoor: drums.

Het combo bestaat in deze bezetting al ongeveer 10 jaar en treed 1 of meerdere keren per jaar op in de Ontmoetingskerk Dieren in kerkdiensten die een vrolijk en vaak jeugdig karakter hebben zoals doopdiensten en de jaarlijkse kerstmusical op 24 december.

Op zondag 13 maart spelen ze een keer in het Oranjerie Petit Café, Carolinapark Dieren.

Hun genre is gevarieerde rustige muziek op aangenaam akoestisch niveau dat geschikt is voor alle leeftijden. Het repertoire bevat jazz standards, swing, ballads, bossa nova, weense muziek, klassiek in een modern jasje, etc.

Kijk voor meer informatie op: http://www.oranjerie-dieren.nl/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen