Expositie cursistenwerk in de Paperclip Velp

VELP – Traditiegetrouw begint het jaar in de Paperclip met een expositie van werk van de cursisten Tekenen en Schilderen. In de lichtstraat laten de deelnemers tussen 7 januari en 9 februari 2016 zien waartoe ze in staat zijn.

Het is mooi en kunstzinnig werk, een expositie waard. Het maakplezier straalt ervan af en leidt hopelijk tot kijkplezier. Het plezier zit voor de cursisten in het ontdekken van wat je kunt, het zelf iets maken met soms een verrassend resultaat.

‘Je beseft dat je een bestaand beeld tot iets nieuws kunt verwerken door je verbeelding te gebruiken, Iedereen heeft verschillende wensen voor vorm en inhoud. Dus: hoe maak je iets? En wat wil je zeggen met wat je maakt?’

Daarvoor worden de technieken geleerd: kleuren mengen, ruimte suggereren of grijstonen maken. Er zijn deelnemers die waarheidsgetrouw natekenen, een foto, een plaatje of object. Anderen nemen een illustratie als aanleiding voor een eigen interpretatie. Kom kijken en geniet mee met de makers!

Ontmoetingscentrum De Paperclip ligt aan de Eiberstraat 14-16 in Velp. De tentoonstelling is te bezichtigen op werkdagen van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur.

Zie ook www.paperclipvelp.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen