Informatiedag Bevallen@Rijnstate op 13 februari

Foto: Rijnstate

REGIO – Zwangere vrouwen en hun partners die zich goed willen voorbereiden op de bevalling, kunnen zaterdag 13 februari terecht in Rijnstate Arnhem voor Bevallen@Rijnstate.

De informatiedag van de afdeling Verloskunde van Rijnstate over bevallen in het ziekenhuis. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er een uitgebreid programma met presentaties, rondleidingen en een kraampjesmarkt. De toegang is gratis.

Goede voorbereiding
Tijdens de informatiedag Bevallen@Rijnstate op zaterdag 13 februari worden er drie presentaties aangeboden:

  • ‘een medische bevalling in Rijnstate’,
  • ‘wat kun je allemaal verwachten bij een bevalling’
  • ‘pijnbestrijding, de mogelijkheden en risico’s’.

De presentaties worden meerdere keren per dag gegeven. Daarnaast staan lactatiekundigen klaar om alle vragen over borstvoeding te beantwoorden. Een uitgebreid tijdschema van de presentaties is te vinden op www.rijnstate.nl/bevallen

Gedurende de hele dag zijn er in kleine groepen rondleidingen op de verloskamers (mits de drukte op de verloskamers dit toestaat). In de centrale hal op de begane grond van Rijnstate Arnhem is een kraampjesmarkt met een aantal lokale bedrijven, zoals kinderopvang, baby- en kinderkleding, yoga, voedingsadvies, babybordenverhuur, kraamcadeaus en een drukkerij voor geboortekaartjes. De afdelingen Verloskunde en Neonatologie van Rijnstate zijn ook vertegenwoordigd met een kraam.

Gewoon binnenlopen
Aanmelden is niet nodig. Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 16.00 uur binnenlopen op een tijd dat het hen schikt en de presentaties bijwonen die voor hen interessant zijn.

Informatiedagen in 2016
Voor 2016 staan de volgende informatiedagen gepland:
• 9 april 2016
• 18 juni 2016
• 10 september 2016
• 19 november 2016

Voor meer informatie zie www.rijnstate.nl/bevallen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen