Music made by Arnhem, Music made in [Arnhem]

Foto: www.arnhemstrompetterkorps.nl

ARNHEM/VELP/RHEDEN – De uitnodiging voor de ‘Aanhaakrepetitie’ in de media heeft zijn vruchten afgeworpen.Vrijdagavond heeft een grote groep muzikanten uit Arnhem, Velp en Rheden de weg naar het clubhuis van het Arnhems Trompetterkorps weten te vinden om daar met elkaar een spetterende repetitie te volgen.

Tot verrassing van de muzikanten was er deze avond een gastdirigent. Niemand minder dan Marcel van Raaij heeft de honneurs waargenomen voor de door griep gevelde vaste dirigent van het korps. Hierdoor was het voor niemand een thuiswedstrijd en was er voor alle aanwezigen iets te leren.

Het repertoire bestond onder andere uit de stevige mars Attilla waarmee het Arnhems Trompetterkorps later dit jaar op concours wil gaan om zich mede hierdoor te kwalificeren voor het Wereld Muziekconcours in 2017.

Na afloop van de repetitie was er een gezellige ‘derde helft’ waar voldoende gelegenheid was om na te praten over deze bijzonder geslaagde avond.

Een fotoverslag is te bekijken op de facebookpagina van het Arnhems Trompetterkorps. Het enthousiasme, de oplettendheid en de daadkracht spatten van de foto’s.

Was je dit keer verhinderd of twijfelde je om te gaan? Noteer dan alvast 8 april in je agenda want dan is er wederom een aanhaakrepetitie. Wachten tot die tijd hoeft natuurlijk niet want je bent altijd welkom.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden