Koningsmarkt Velp al voor één kwart vol na één week inschrijving

Foto: Velp voor Oranje

VELP – Midden in de nacht van de startdatum 15 februari schreven de eerste belangstellenden zich in voor de Koningsmarkt op woensdag 27 april aan de Rozendaalselaan in Velp. Binnen enkele dagen is al meer dan een kwart van de kramen verhuurd.

Deze grootste particuliere markt van Oost-Nederland trekt jaarlijks ruim 20 – tot 30 duizend bezoekers. De Koningsmarkt is vooral een gezellige markt, waar Velpenaren uit Noord en Zuid naast elkaar staan en hun overtollige spullen verkopen.

Maar ook vrienden en kennissen uit de buurgemeenten en juist bewoners van de Rozendaalselaan en Burgemeester Brandtlaan huren op deze dag een kraampje. Die laatsten staan natuurlijk het liefst precies voor hun eigen huis. De organiserende stichting Velp voor Oranje, geassisteerd door leden van Korfbalclub Sios’61, doet altijd haar uiterste best om iedereen op zijn/haar gewenste plaats in te delen.

Kon men voorheen in april nog wel een kraam huren, tegenwoordig zijn de bijna 200 kramen binnen enkele weken verhuurd. Informatie en inschrijfformulier staan op www.velpvoororanje.nl. Inschrijven kan alleen via de website.

Informatie is ook te verkrijgen bij Lijstenmakerij Vegter in de Oranjestraat, hoek Dr. Fabiusstraat. Tel. 026 – 361 9280.

Koningsmarkt Velp 2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen