Aanmelden voor de Giro Gelderland Toertocht op zondag 1 mei!

Foto: Sportbedrijf Arnhem

REGIO – Sportbedrijf Arnhem organiseert in samenwerking met Giro Gelderland de DroomParken Giro Gelderland Toertocht op zondag 1 mei, bijna één week voor de daadwerkelijke Giro d’Italia.

De DroomParken Giro Gelderland Toertocht s de enige officiële toertocht van de Big Start van de Giro d’Italia. De tocht gaat door heuvelachtige bossen en over uitgestrekte heidevelden van de Gelderse streken en natuurgebieden.

De toertocht kent vier verschillende afstanden (40, 80, 120 en 165km) met startmogelijkheden vanuit Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen (de Route Turistico start alleen vanuit Arnhem!). Het is een unieke gelegenheid om de Big Start te vieren en de Giro etappes te verkennen!

Route Turistico 40 kilometer
Sporen verdiend, maar nog altijd actief en op zoek naar nieuwe paden? De toeristische route ‘Turistico’ is voor fiets- en natuurliefhebbers en voert vanuit Arnhem naar het pittoreske Oud Eemst en Mossel.

Deelname kost €27,50 en dit is inclusief origineel DroomParken Giro Gelderland Toertocht wielershirt, stuurbordje met startnummer, verzorgingsposten aan de start, onderweg en bij de finish, uitgebreide delnemersinformatie, bewaakte fietsenstalling, verzekering, goodybag en fotoservice. De route ‘Turistico’ is ook geschikt voor sportieve gezinnen met kinderen.

Schrijf je nu in en betaal €95 voor het hele gezin (2 volwassenen en 2 kinderen), kijk voor meer informatie en voor het aanmelden op: http://www.girogelderlandtoertocht.nl

Giro Gelderland Toertocht

Giro Gelderland Toertocht

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen