Intrapec Groep nieuwe eigenaar Albany-terrein 

Foto:

SPANKEREN – De Intrapec Groep heeft van Bouwfonds het pand op het voormalige Albanyterrein in Spankeren gekocht. Intrapec is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van verpakkingen van golfkarton voor onder andere de verwarmings- en (pet) foodbranche. 

Directeur Paul de Lange presenteerde vandaag zijn plannen in aanwezigheid van de gemeente aan de lokale pers. In de komende periode moet nog de procedure voor een omgevingsvergunning worden doorlopen. 
Naar verwachting neemt de Apeldoornse onderneming  in het voorjaar van 2015 het pand in gebruik. Voor de gemeente Rheden is de komst van Intrapec een grote opsteker. 
Wethouder Ronald Haverkamp:
“Destijds in 2004 vertrok met Albany een grote werkgever uit de gemeente Rheden. We zijn dan ook heel blij met de komst van Intrapec. Dat de locatie weer een invulling krijgt is ook goed voor de uitstraling van de direct omgeving op en rond het terrein”.  
Specialist in verpakkingen van golfkarton
De Intrapec Groep is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van klantspecifieke verpakkingen en displays van golfkarton. Met een uitgebreid en zeer geavanceerd machinepark, een eigen ontwerpafdeling, de mogelijkheid om uit voorraad te leveren en een eigen logistiek centrum, is Intrapec sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot een totaalproducent op het gebied van golfkartonnen verpakkingen.
Kijk voor meer informatie over het bedrijf op: https://www.intrapec.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen