Feestweekend – Kasteel Rosendael 700 jaar!

ROZENDAAL – Kasteel Rosendael bestaat maar liefst 700 jaar en wie jarig is trakteert! Op zaterdag 17 en zondag 18 mei hebben de inwoners van de Gemeente Rozendaal en uiteraard ook de donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen gratis toegang tot zowel park als kasteel Rosendael. 

Korting
Ook bezoekers die geen inwoner van de Gemeente Rozendaal of (nog) geen donateur zijn genieten deze dagen toch van een speciale korting! Zij bezoeken het kasteel en park voor het feesttarief van 700 eurocent (normaliter € 9,50 per persoon). 
Camera mee!
Er worden speciale rondleidingen in het kasteel gegeven. De bezoeker wordt rondgeleid door maar liefst drie verschillende kasteelfiguren. Beide dagen zijn er diverse rondleidingen tussen 11.00 en 16.00 uur. Bijzonder is dat er tijdens de rondleidingen dit weekend op bepaalde plekken ook foto’s gemaakt mogen worden in het kasteel. Dit keer mag de camera dus wel mee naar binnen!
 
Daarnaast worden er ook diverse rondleidingen in het landschapspark gegeven. Park Rosendael, met haar tuinsieraden als de schelpengalerij, theekoepel en de alom bekende bedriegertjes is een ware belevenis.  
Feestaanbieding
Voor een kopje koffie, lunch of borrel kan men terecht in de oranjerie van het landgoed. De huiscateraar heeft dit weekend speciale feestaanbiedingen in de Oranjerie. Op het voorterrein zal Pepe’s ijs heerlijk biologisch ijs verkopen en alle kinderen kunnen in het koetshuis een mooie kleurplaat van het kasteel ophalen. 
In het koetshuis is tevens de sfeervolle kasteelwinkel gevestigd en daar kan de bezoeker terecht voor een mooi souvenir of cadeau. Dit weekend geldt een 7% feestkorting op alle winkelaankopen!
Jubileumwandeling 
Op zaterdag 17 mei zal er ook een speciale jubileumwandeling op landgoed Rosendael plaatsvinden en op zondag 18 mei is er weer een ‘Rosendaelse zondagochtend’ arrangement op landgoed Rosendael. Voor beide activiteiten moet gereserveerd worden en voor deze activiteiten gelden andere tarieven. Meer informatie op: www.glk.nl/rosendael 
Tijd: 11.00 – 17.00 uur (laatste toegang en rondleiding om 16.00). 
Kosten entree park en kasteel: volwassenen 700 eurocent en kinderen 4 t/m 12 jaar € 5,25. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en inwoners van de Gemeente Rozendaal gratis! 
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Informatie en reserveren: tel. (026) 364 46 45 of [email protected].
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen