Expeditie Junior op de Posbank met Maarten Tjallingii

Foto: Bart Libochant

RHEDEN – De 38-jarige wielrenner Maarten Tjallingii uit Arnhem won afgelopen zondag 1 mei op de Posbank de blauwe bergtrui tijdens de Giro ‘d Italia in Gelderland.

Op zondag 10 juli komt Maarten terug op de Posbank, en gaat hij samen met de deelnemers van Expeditie Junior de Zijpenberg beklimmen.

Expeditie Junior is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kinderen tussen de 5 en 15 jaar oud de Zijpenberg, zo vaak mogelijk beklimmen voor het goede doel Orange Babies.

De kinderen komen zo spelenderwijs in aanraking met fietsen en wielrennen, daarnaast fietsen ze voor hun eigen gezondheid én die van de kinderen in Afrika.

Fiets jij op 10 juli samen met Maarten Tjallingii de Zijpenberg op? Kijk voor meer informatie op expeditiejunior.com.

Het goede doel:
Orange Babies is een stichting met als voornaamste doel het helpen van zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika. Daarnaast biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben.

Dit doet Orange Babies onder andere door het bieden van een melkprogramma en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Inschrijven voor deze klim kan hier

Expeditie Junior

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen