Activiteiten voor jonge ouders met kinderen tot vier jaar

Foto: Speelotheek Het Kasteel

VELP – Speelotheek ‘Het Kasteel’ in Velp organiseert Speel Goed! Dit zijn vier afwisselende activiteiten vóór de zomervakantie met semiprofessionele begeleiding. Jonge ouders met kinderen tot vier jaar zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

• Op woensdag 25 mei Peuterdansen begeleiding Laurien Kusters, locatie woonzorgcentrum Oosterwolde, Atrium; tijd 10:00 – 10:45 uur.

• Op woensdag 15 juni Peuterdansen, begeleiding Laurien Kusters, Buurthuis de Poort/Velp-Zuid, kelder Maxx; tijd 10:00 – 10:45 uur.

Laurien is gedreven deskundige in het muziek en dansen met peuters. Met haar enthousiasme zet ze in drie kwartier een feestje voor jong en oud!

• Op dinsdag 21 juni Knutselen met makkelijke materialen, begeleiding Saskia Brouwer-Jansen, locatie Buurthuis de Poort/Velp-Zuid, bso-lokaal; tijd 10:00 – 11u00.

Saskia zal ons laten zien hoe je makkelijk en met voldoening leuke dingen kunt maken van alledaagse materialen. Zelf is ze jonge ouder dus kent de mooiste creaties.

• De woensdag 6 juli, Spelinstuif bij Speelotheek, begeleiding Hilly van den Brink, locatie woonzorgcentrum Oosterwolde, Atrium; tijd 10:00 – 11u00.

Medewerker Hilly laat op de thuisbasis van de Speelotheek zien wat er allemaal te vinden en te ontdekken valt in de uitleen. In een huiskamersetting is we er van alle soorten speelmaterialen iets te vinden.

Ben jij jonge ouder met een kind tot 4 jaar en heb je tijd en zin om mee te doen? Deelname is gratis en niet vrijblijvend: geef je je op, dan rekenen we op je komst van jou en je kind. Geef je dan op voor een van deze doe-activiteiten. Dat kan via de website http://www.speelotheekvelp.nl met vermelding van:

• Naam van de ouder, voorletters + vader/moeder;
• Naam van het kind + jongen/meisje + leeftijd;
• E-mail adres en telefoonnummer (dit i.v.m. onverhoopte wijziging).

De Speelotheek organiseert dit allemaal dankzij ondersteuning van het Innovatiefonds Sociaal Domein van de Gemeenten Rheden en Rozendaal. Na de zomer volgen meer activiteiten in deze serie Speel Goed. Hou daarvoor onze website en facebook in de gaten!

Door deze activiteit wil de Vereniging Speelotheek, als maatschappelijke organisatie, bijdragen aan de transformatie van het sociaal domein in de gemeente. De activiteiten van programma Speel Goed zijn een herkenbare vernieuwing van dienstverlening met een lage drempel aan jonge ouders en hun kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen