Echtpaar Kerseboom-Beumer 60 jaar getrouwd!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op maandag 16 mei om 10.00 uur bracht burgemeester Petra van Wingerden een bezoek aan het echtpaar Kerseboom-Beumer uit Rheden ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk.

De heer Heinrich Johann (Hein) is op 8 januari 1929 geboren in Rheden. Mevrouw Hendrika (Riek) Beumer is op 14 juni 1933 geboren, eveneens in Rheden.

De heer Kerseboom is van 1949 tot 1951 als militair uitgezonden geweest naar Nederlands Indië. Hier liep hij malaria op en was lange tijd nadien ziek.

Daarna heeft het echtpaar elkaar ontmoet bij Thomassen Rheden, waar beiden werkten op de afdeling administratie. Vanaf hun huwelijk in 1956 hebben zij altijd in Rheden gewoond en kregen 2 zonen, 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.

De heer hield van klarinet spelen, voetballen en atletiek. Tegenwoordig speelt hij liever bridge. Mevrouw paste graag op kleine kinderen en loste kruiswoordpuzzels op. Op latere leeftijd werden haar hobby’s handwerken en sms’jes sturen.

Al 44 keer bezocht het echtpaar hun vaste vakantieadres aan de Moezel in Duitsland en dat hopen ze nog lang vol te houden.

Echtpaar Kerseboom-Beumer 60 jaar getrouwd!

Echtpaar Kerseboom-Beumer 60 jaar getrouwd!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen