Activiteiten in buurthuis De Poort Velp

Foto: De Poort Velp

VELP – Er is weer een nieuwe activiteit in Buurthuis de Poort: Darten. Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot ongeveer 22.30 uur kunt u gratis, vrij darten.

In het nieuwe seizoen, vanaf september, hoopt de organisatie bij voldoende belangstelling een competitie op te zetten. De dartborden hangen klaar. U hoeft alleen uw dartpijlen mee te nemen.

En wist u dat in Buurthuis de Poort nog meer sportieve activiteiten kunt ondernemen:
Iedere maandagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur wordt er Jeu de Boules gespeeld. Met de aanleg van de Richard Krajicek Court kregen zij ook een jeu de boules baan.

Van Sportdorp Velp hebben zij verschillende jeu de boules setjes mogen ontvangen en u kunt hier gratis gebruik van maken. Ook als u het spelletje niet kent, kunt u meedoen, want er is deskundige begeleiding van een vrijwillige sportdocent.

Op dinsdagavond kunt u samen sporten en bewegen. Een vrijwillige, professionele sportdocent stelt iedere week een afwisselend en gevarieerd programma samen. Voor iedereen die in beweging moet of wil komen. Voor slechts €1,50 per maand.

Voor al deze activiteiten geldt: aanmelden is niet noodzakelijk, u kunt gewoon eens een kijkje gaan nemen. De koffie, thee of wat fris staat voor u klaar (tegen betaling).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen